-
Ponzu szósz 150 ml 1.290 Ft
-
Szójaszósz 1000 ml 3.330 Ft
-
5 darabos Wasabi ízű algachips
1.495 FtOriginal price was: 1.495 Ft.990 FtCurrent price is: 990 Ft.
Koreai szójabab paszta 500 g
1.450 Ft
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: víz, szójabab 23%, búzaliszt (glutén), só, fermentált szójapaszta (szójabab, só), szójapaszta (víz, szójabab, só), szesz, szójaszósz (víz, szójabab, só), fermentált szójabab, zsírtalanított szójabab por, fűszerek (nátrium-glutamát E621, maltodextrin, hagyma por).
2
termék eladva az elmúlt 59 percben
Még 30.000 Ft értékben kell vásárolnod az ingyenes kiszállításért!!
Cikkszám:
Azsia5071
Kategória: Paszták
Leírás
KOREAI SZÓJABAB PASZTA
Kiszerelés: 500 g
Összetevők: víz, szójabab 23%, búzaliszt (glutén), só, fermentált szójapaszta (szójabab, só), szójapaszta (víz, szójabab, só), szesz, szójaszósz (víz, szójabab, só), fermentált szójabab, zsírtalanított szójabab por, fűszerek (nátrium-glutamát E621, maltodextrin, hagyma por).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 711 kJ/ 170 kcal
Zsír: 4 g
-amelyből telített zsírsavak: 1 g
Szénhidrát: 20 g
-amelyből cukrok: 11 g
Fehérje: 13 g
Só: 10,7 g
Származási hely: Dél-Korea
További információk
Tömeg | 1 kg |
---|---|
|
500 g |
|
Dél-Korea |
Szállítás

Gyors kiszállítás
1-5 munkanap alatt kézhez kapod rendelését.
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett
GLS, DPD, MPL futárszolgálat
Csomagpontos kézbesítés
GLS csomagpontos átvétel
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben. Nyíregyháza, Kossuth tér 8.
Kapcsolódó termékek
Sárga Curry paszta 400 g
1.890 Ft
Zöld Curry paszta 400 g
1.890 Ft
Tamarind paszta 250 ml
1.299 Ft
Tom Yum paszta 400 g
1.999 Ft
Kiszerelés: 400 g
Összetevők: só, cukor, teljesen hidrogenizált pálmamagolaj, citromfű, ízfokozó E621, savanyúságot szabályozó anyag E330, chili por, tamarind paszta (tamarind, víz), mogyoróhagyma, fokhagyma, galangal, limelé.
Főzési útmutató: forraljon fel 480 ml vízet, majd adjon hozzá 30 g Tom Yum pasztát. Ízlés szerint adjon hozzá garnélarákot és gombát. Ízesítse halszósszal, sóval, lime levéllel és citromlével.