“Tteokguk Tteok (Rice Cake) natúr rizstészta 600 g” a kosárba helyezve. Kosár
Üvegtészta 250 g
890 Ft
ÜVEGTÉSZTA
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: borsó keményítő 70%, mungóbab keményítő 30%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ/ 344 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 86 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g
Származási hely: Kína
2
termék eladva az elmúlt 59 percben
A rendelés kiszállítása ingyenes!
Cikkszám:
Azsia0135
Kategória: Tészták
Leírás
ÜVEGTÉSZTA
Kiszerelés: 250 g
Összetevők: borsó keményítő 70%, mungóbab keményítő 30%.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ/ 344 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 86 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g
Származási hely: Kína
További információk
Tömeg | 0,25 kg |
---|
Szállítás

Gyors kiszállítás
1-5 munkanap alatt kézhez kapod rendelését.
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett
GLS, DPD, MPL futárszolgálat
Csomagpontos kézbesítés
GLS csomagpontos átvétel
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben. Nyíregyháza, Kossuth tér 8.
Kapcsolódó termékek
Édesburgonya üvegtészta 500 g
3.980 Ft
Udon tészta AYUKO 300 g
650 Ft
Misua tészta SUPER Q 160 g
460 Ft
Koreai vékony tészta 453 g
1.245 Ft
Shirataki Konjac tészta (széles)
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez a szélesebb tésztafajta!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.
Shirataki Konjac Udon tészta 400 g
750 Ft
Kiszerelés: 400 g, leszűrt súly 200 g.
A Shirataki tészták közül ez az udon (vastag) tészta verzió!
Összetevők: víz, konjac liszt, kálcium hidroxid (savasság szabályozó).
A Shirataki tészta a konjac növény gyökeréből készül. Ez a növény Japánban, Kínában és Dél-Kelet Ázsiában őshonos. Szénhidrát mentessége miatt szinte minden diétába beilleszthető. Külföldön "Miracle noodle"-nek, vagyis "csoda tésztának" is nevezik, hiszen 100 gramm tészta mindössze 1,5 gramm szénhidrátot tartalmaz! Emellett ételallergiások is nyugodtan fogyaszthatják, és kíváló rosttartalommal rendelkezik.
Elkészítés: öblítse le a tésztát forrásban lévő vízzel. Fogyassza levesekhez, főtelekhez, húsos és vegetáriánus ételekhez egyaránt.